VERKSTAD OCH TRANSPORTKYLA

Vi säljer, installerar, servar och reparerar fordonsmonterade aggregat. Våra 5 servicebussar är utrustade för att kunna avhjälpa akuta fel som uppstått efter vägen.

Verkstad

Vi servar och reparerar släp, lastbilar, grävmaskiner – ja, alla typer av fordon. Våra certifierade kyltekniker och mekaniker har många års erfarenhet och kan fixa alla problem som rör ditt fordon på en gång. Den stora fördelen är att du som kund slipper åka runt till flera olika typer av verkstäder. Vi fixar det som behöver fixas, enkelt och bekvämt!

Transportkyla

Vår certifierade personal kan möta dina fordon var som helst i Norrland. Vi tar hand om både transportfordon med kylvaror till butiker såväl som AC-påfyllning för allas bekvämlighet.

Vi erbjuder service och reparationer av transportkyla för både lätta & tunga fordon samt andra enheter som har kyla. Våra 5 servicebussar är utrustade för att kunna avhjälpa akuta fel som uppstått efter vägen. Många litar på oss efter vägarna. Låt ditt företag göra det också

AC-påfyllning för bilar

Mobilkyla & AC-påfyllning

Vi hjälper både företag och privatpersoner med Air Condition, både på vägen och numera också i vår verkstad på Klockarbäcken i Umeå. Vi tar oss an service av bilar, lastbilar, bussar, entreprenadmaskiner, bensin-dieselvärmare m.m.

KONTAKTA OSS

Vi finns framförallt i Umeå men jobbar i hela Norrland.

Adress:

Verkstad, försäljning och showroom
Klockarbäcken
Stackvägen 6
90137 Umeå

Kontor i Rundvik
Åsgatan 9
914 41 Rundvik

Telefon:

090-760 79 90 (växel)
0930-77 31 80 (Rundvik)

Öppettider:

Mån-Fre: 6.00 – 18.00
Övrig tid jour
Läs vår integritetspolicy